BOLU / GEREDE - Gerede 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu

Gerede 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu

Yenimahalle Emirdağ Sokak No41/1 14900 Gerede Bolu
Vizyon
Biz; çağın gerekleri ile donanmış uygun eğitim ortamlarında, bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak, özgür düşünen, kendisi ve toplumla barışık, milli ve evrensel değerleri benimsemiş, bilgiyi üreten ve bireyleri bir üst eğitim kurumuna ve hayata hazırlamak için varız.
Misyon
100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu olarak misyonumuz; uygun öğrenme ortamlarında öğrencilerimizi etik değerlere bağlı kalarak ve kendimizi sürekli geliştirerek, hayata ve ortaöğretime hazırlayarak okulumuzda Türk Milli Eğitiminin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmektir.
Halk Oyunları İl Birinciliği bulunmaktadır.
09:00 - 12:20 13:25 - 16:35
Doğalğaz
ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Ulaşım
Okulumuz, Ankara´ya 130 km, Bolu´ya 50 km, İstanbul´a 300 km, Karabük´e ise 100 km mesafede olup, Ankara´ya düzenli otobüs seferleri vardır. Bolu´ya ise her saat başı düzenli dolmuş seferleri yapılmaktadır. Okulumuz, Gerede ilçe Merkezine ise 500 metre mesafede olup, her yarım saatte bir şehir içi dolmuş seferleri ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz 1975 ´lerde oluşmaya başlayan Demirciler Mahallesine bağlı, eski adı Yazlık Sırtı yeni adı ile Yenimahalle yerleşim alanına devlet vatandaş işbirliği ile yapılmıştır. Adı geçen mahalle İlçemizin Güneydoğusu´nda, Karabük asfaltının kuzeyinde yer almaktadır.
Okulumuz, Bolu´ya 50 km,Gerede merkeze ise 500 metre mesafede bulunmaktadır.
Halk Oyunlarında Yıldızlar Grubu Bolu Birinciliği Bulunmaktadır.