BOLU / GEREDE - Gerede 100. Yıl İmam Hatip Ortaokulu

Kas

Oklumuz genelinde düzenlenen Düzenli namaz kılan öğrencilerimize yönelik yapılan yarışmada dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildiler.Bu süreçte bize destek olan Elifim Otel Yertkililerie teşekkürlerimizi sunarız.

Mrt

Özellikle lgs sınavına hazırlanan öğrencilerimiz olmak üzere öğrencilerimizin eğitime yönelik motivasyonlarını artırmak için İngilizce Öğretmenimiz öncülüğünde istişareler yapılmaktadır.

Mrt

Okulumuz Türkçe Öğretmeni rehberliğinde okulumuz genelinde Okuma yarışması düzenlenildi.Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Şbt

Okulumuz Müzik Öğretmeni Ali YILMAZ tarafından Genç Sesler Korosu oluşturuldu.

Şbt

Meslek dersleri öğretmenimiz Nazlı TÜRKER tarafından organize edilerek haftalık olarak bir Ayet ve Hadisi Şerif okul panomuzda sergilenerek farkındalık oluşturulmaktadır.

Şbt

Okulumuz bilişim dersi öğretmeni Fatih ERGİN tarafından tüm öğrencilerimize yönelik güvenli internet kullanımı konusuna seminer çalışması gerçekleştiridi.Aynı çalışmanın velilerimize de gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

Kas

Peyamberimizin doğum günü nedeniyle düzenlenen Şiir ve Kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildiler.Bu güzel ve anlamlı etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerize şükranlarımızı sunarız.